Logo

Telegram
Facebook

Як подати документи для призначення субсидії


З травня 2021 року відбулися зміни у Програмі житлових субсидій. Для оформлення цього виду допомоги на наступний період громадяни мають подати оновлену заяву та декларацію. Відповідні документи вже затверджено наказом Мінсоцполітики від 07.05.2021 № 242 та передано для друку в Синельниківську типографію, повідомляють в управлінні праці та соціального захисту міської ради.

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ!

З метою уникнення утворення черг, на підставі документів, поданих протягом УСІХ 5 місяців неопалювального періоду, тобто, у травні – вересні 2021 року, житлова субсидія ВСІМ домогосподарствам буде призначена з травня 2021 року.

Звернутися за оформленням субсидії можна одним із таких способів:

- безпосередньо до управління праці та соціального захисту населення за адресою: м. Синельникове, вул. Довженка, 36(за попереднім записом);

- заповнені бланки можна надіслати поштою на адресу органу соціального захисту населення (52500 Синельниківський район, м. Синельникове, вул. Довженка, 36, УПСЗН Синельниківської міської ради);

- через електронний сервіс, який розміщено на офіційному веб-сайті Мінсоцполітики.

Бланки Заяви та Декларації можна придбати в типографії, або роздрукувати з офіційного веб-сайту Мінсоцполітики, а саме: https://www.msp.gov.ua/news/16214.html.


adm. - 18.05.2021.