Logo

Telegram
Facebook

Із засідання виконкому міської ради


25.06.2015 під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради.

Під час засідання обговорено та прийнято 20 питань, серед яких: про стан соціальної роботи з сім`ями, які перебувають у складних життєвих обставинах; про присвоєння поштових адрес; про включення громадянина до першочергових списків осіб потребуючих поліпшення житлових умов.

Затверджено проектно-кошторисні документації робочих проектів для навчальних закладів міста: на капітальний ремонт (заміна вікон на металопластикові) будівлі загальноосвітньої школи №1, №3; капітальний ремонт системи опалення ДНЗ № 8, капітальний ремонт покрівлі ЗНЗ № 1.

Затверджено склад та положення про громадську раду на 2015-2017 рр.; склад опікунської ради виконавчого комітету Синельниківської міської ради; комісії по реєстрації громадян, які мають право на встановлення індивідуального опалення за бюджетні кошти; склад координаційної ради з надання матеріальної допомоги відповідно до Програми соціального захисту окремих категорій громадян у місті Синельниковому на 2009-2020 роки.

Затверджено план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради на ІІІ квартал 2015 року; зміни до Інструкції з діловодства у Синельниківській міській раді та її виконавчих органах.

Вирішено 3 питання щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.

Призначено піклувальників над трьома мешканцями міста.


adm. - 25.06.2015.