Logo

Telegram
Facebook

Із сесійної зали


Сьогодні під головуванням міського голови Дмитра Зражевського провели чергову сесію міської ради. Депутати ухвалили близько 20 рішень. Коротко про основне.

Затвердили зміни до низки міських програм: продовжили терміни дії, збільшили видатки для фінансування окремих заходів. Відповідні зміни внесли до бюджету громади. 

У центрі уваги – турбота про фізичне та психологічне відновлення захисників і захисниць,  цивільного населення. На це виділили майже 18,5 млн. грн з міського бюджету для  Синельниківської центральної міської лікарні:

- для завершення капітального ремонту приміщення для встановлення комп’ютерного томографу; 

- на проведення капітального ремонту частини приміщень лікарні  для облаштування реабілітаційного відділення. Його планують відкрити наприкінці 2024 року.

Затвердили Положення про відділ спеціальної, мобілізаційної та військової роботи міської ради. Відділ працюватиме з призовниками, військовозобов’язаними та резервістами на території громади. 

Перехід ветеранів і ветеранок до цивільного життя, допомога сім’ям загиблих захисників і захисниць – питання, які допомагатиме вирішувати відділ ветеранської політики. 

Структурний підрозділ управління праці та соціального захисту населення  міської ради розпочав роботу 1 травня 2024 року.

На першому місці - шана та повага до наших ветеранів.  Допомога надаватиметься людині з урахуванням її конкретних потреб.

Депутатам представили керівника – координатора цього напрямку.

Серед комунальних питань – прийняли рішення про реорганізацію Синельниківського міського комунального підприємства «Житлово-експлуатаційна контора -2» шляхом приєднання до іншого комунального підприємства - «ЖЕКа-1». Затвердили склад комісії і план  реорганізації юридичних осіб.

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 28.05.2024.