Logo

Telegram
Facebook

Із сесійної зали


31 серпня 2018 під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулася позачергова тридцять третя сесія Синельниківської міської ради VІІ скликання.

Під час засідання прийнято 3 рішення, що стосуються життєдіяльності синельниківської громади.

Сьогодні в місті, в результаті глобального оновлення за кошти обласного бюджету, колишню школу №7 перетворено на сучасний заклад освіти - навчально-виховний комплекс (НВК). Наразі тривають капітальні роботи по реконструкції закладу.

Для завершення ремонтних робіт, враховуючи звернення Дніпропетровської обласної державної адміністрації, внесено зміни до Програми соціально-економічного та культурного розвитку м. Синельникове на 2018 рік. Перерозподілено кошти субвенції з міського бюджету обласному бюджету в сумі 3000,0 тис.грн.: зі співфінансування реконструкції стадіону Синельниківської ДЮСШ (яку також передбачалося провести за кошти обласного бюджету) на співфінансування капітального ремонту НВК.

Також внесено зміни до Програми забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території міста Синельникове на період до 2020 року. З метою запобігання злочинних дій, оперативного розкриття злочинів, у 2018 році в місті розпочато роботи по встановленню мережі відеонагляду у громадських місцях. У результаті реалізації проекту буде встановлено близько 60 відеокамер у місцях скупчення людей, в'їздів до Синельникового, щоб працівники міського відділення поліції спостерігали за ситуацією в місті та у будь-який момент змогли вжити необхідні заходи. Наразі вже виконано більшу частину робіт. У вересні поточного року планується здійснити підключення відеокамер до електромережі та введення в експлуатацію.

Депутати своїм рішенням продовжили термін дії програми до 2021 року, затвердили витрати міського бюджету, що будуть спрямовуватися на оплату послуг з утримання системи відеоспостереження (оплату за електроенергію та інтернет- послуги, проведення технічного обслуговування тощо).

За рахунок економії коштів за результатами проведення закупівель через систему електронних державних закупівель ProZorro, депутати затвердили низку змін до міського бюджету на 2018 рік.


adm. - 31.08.2018.