Logo

Telegram
Facebook

І знову гірка втрата.


Захищаючи Україну від російських окупантів, 29.12.2022 у Бахмутському районі на Донеччині загинув синельниківець Борсук Володимир Володимирович. Захисникові України тепер назавжди 43 роки…

На початку повномасштабної війни, 26.02.2022, Володимир пішов захищати Батьківщину, не чекаючи на повістку з військкомату. Адже мав бойовий досвід (участь в АТО в 2014- 2015 роках) та величезне бажання будь-якою ціною захистити рідну землю від ворогів.

Володимир служив головним сержантом у протитанковому взводі разом з вірним чотирилапим побратимом - псом з позивним «Протитанковий Дирчик». Пухнастий боєць рятував життя військовослужбовців: відчуваючи небезпеку, Дирчик ховався під бронежилет свого господаря, попереджаючи про наближення обстрілів. За свою старанну службу пес був нагороджений грамотою: за сумлінну службу народові України.

Володимир Борсук та його чотирилапий друг стійко захищали право українців жити у вільній та незалежній державі. Вони й загинули разом, віддавши свої життя заради мирного неба для України.
Низький уклін тобі, Герою, та твоєму чотирилапому товаришу, за мужність, сміливість і відвагу! Завжди пам’ятатимемо!

Щирі і сердечні співчуття близьким та рідним загиблого, бойовим друзям.

Про час та місце поховання Борсука Володимира Володимировича буде повідомлено додатково.

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ

photo-2022-12-30-17-13-10.jpg


adm. - 30.12.2022.