Logo

Telegram
Facebook

Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко та народний депутат України Дмитро Ярош провели прийом мешканців Синел…


У місті Синельниковому голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко спільно з народним депутатом України Дмитром Ярошем провів виїзний прийом громадян – мешканців міста та Синельниківського району.

На особистому прийомі були також присутні: виконуючий обов’язки міського голови Володимир Яковін, голова Синельниківської районної ради Юрій Мартиненко, голова Синельниківської районної державної адміністрації Олександр Шабанов.

На прийомі побувало 14 мешканців міста, які порушили питання щодо надання матеріальної допомоги на лікування, отримання санаторно-курортної путівки, відновлення телефонного зв’язку ПАТ «Укртелеком», утримання Синельниківського профліцею з держбюджету.

Частина запитань, з якими звертались громадяни до губернатора, стосувалась вирішення проблемних питань щодо благоустрою міста, створення комфортних умов проживання городян, покращення матеріально-технічного стану навчальних закладів та реалізації заходів з енергозбереження. Зокрема синельниківці піднімали питання щодо виділення коштів для освітлення міста, проведення капітального ремонту водопровідних мереж на окремих вулицях, ремонту покрівлі в багатоповерховому будинку, для продовження робіт по реконструкції очисних споруд, капремонту доріг по вулицям Новоукраїнській та Залізничній, на капремонт та заміну вікон у дитячому садку №12, на фінансування робіт ІІ черги реконструкції навчально-виховного комплексу.

За результатами особистого прийому голова ОДА Валентин Резніченко дав доручення відповідним галузевим службам забезпечити належний розгляд питань, вивчити можливості їх позитивного вирішення.

Також на адресу губернатора висловлена подяка від мешканців кварталу №24 за виділення коштів для виконання робіт по реконструкції водопровідних мереж міста, покращення водопостачання у східній частині Синельникового.

Загалом на прийомі побувало понад 30 громадян.

p7070589.jpg
p7070585.jpg


adm. - 07.09.2016.