Logo

Telegram
Facebook

Future Perfect: в Україні запущено національний проєкт з популяризації англійської мови


Мета проєкту Future Perfect - офіційно зробити англійську мовою міжнародного спілкування в Україні, відкрити кожному українцю нові можливості для професії та особистого розвитку, допомогти конкурувати на світовому ринку та отримувати високу зарплату. 

Національна програма  створена з ініціативи Президента України. Координуватимуть втілення програми Міністерство цифрової трансформації України у співпраці з Міністерством освіти і науки України й Міністерством культури та інформаційної політики України.

 Доступними інструментами програми є платформи: Empower та Promova.

Empower — це онлайн-платформа Кембриджського університету, доступна для всіх українських університетів. Її запуск став частиною пакета підтримки, який надає Україні Кембридж від початку повномасштабного вторгнення росії. 

У межах Future Perfect платформа надає українцям безоплатний Premium доступ на три роки до курсів не лише англійської, а й інших мов. Скористатися можливістю можна, зареєструвавшись на сторінці Free for Ukraine на сайті Promova та підтвердивши громадянство через Дія.Підпис - https://promova.com/free-for-ukraine.

Вебсторінка програми Future Perfect: https://osvita.diia.gov.ua/future-perfect.

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 12.12.2023.