Logo

Telegram
Facebook

Допомогли мешканцям міста


Дніпропетровська обласна рада під керівництвом Святослава Олійника на базі Молодіжного центру «Освіторіум» створила Координаційний центр допомоги літнім та самотнім людям, багатодітним родинам, та родинам воїнів, загиблих в АТО, дитячим будинкам сімейного типу та прийомним сім’ям.

Над забезпеченням комунікацій з громадянами, які нині потребують допомоги, та формуванням продовольчих комплектів працюють численні волонтери з громадських організацій, вишів, спортсмени, фермери, військові.

При взаємодії команди народного депутата України Сергія Северина, керівництва м.Синельникове та працівників соціальних служб міста продуктові набори з молодіжного центру доставлені 39-м сім’ям з числа багатодітних, які опинилися в складних життєвих обставинах, прийомних, будинків сімейного типу, які звернулися за допомогою.

Сьогодні, як ніколи, кожній людині треба розуміти, що про неї дбають. Дякуємо всім, хто долучився до акції обласної ради та допоміг нашим землякам не відчути себе самотніми під час карантину.

-.jpg


adm. - 22.04.2020.