Logo

Telegram
Facebook

До уваги суб’єктів господарювання різних форм власності міста Синельникове!


На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 09 квітня 2008р. № 581-р «Про проведення у 2020 році Всеукраїнського перепису населення», буде проводиться робота по впорядкуванню адресного господарства м. Синельникового, повідомляють у відділі соціально-економічного розвитку міста міської ради.

У зв’язку з цим просять суб’єктів господарювання різних форм власності міста встановити на будівлях промислових підприємств, торговельної мережі, об’єктів ресторанного господарства, побутових майстерень, аптек, банківських, ритуальних установ, таблички з назвами вулиць та покажчики з номерними знаками на будівлях.

Особливу увагу звертають на те, що згідно зі ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів, тягне за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян – суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян».


adm. - 15.06.2020.