Logo

Telegram
Facebook

До уваги роботодавців!


Продовжує працювати державна програма з надання роботодавцям компенсації витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю. Умови та механізм виплати компенсації визначено Порядком надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочого місця для осіб з інвалідністю, який затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року №893.

 Суть програми полягає в працевлаштуванні людини з інвалідністю І або ІІ групи та облаштуванні для неї робочого місця. Після цього роботодавець може подати заяву про надання йому компенсації витрат за облаштування такого робочого місця. Заява подається до центру зайнятості розташованого за місцем провадження діяльності роботодавця протягом 90 календарних днів з дня працевлаштування особи з інвалідністю.

 За більш детальною інформацією щодо алгоритму надання компенсації за облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю звертайтеся до Синельниківської філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості, тел. 0987073030.

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 20.06.2024.