Logo

Telegram
Facebook

До уваги підприємств, організацій та установ!


До департаменту економічного розвитку обласної військової адміністрації надійшов лист Спілки підприємців та роботодавців Польщі (ZPP) від 04.10.2023 № 03/2023, зареєстрований 04.10.2023 № 11981/0/535-23, щодо пропозицій співпраці в рамках надання економічної підтримки Україні в умовах війни, а також сприяння розвитку польсько-українського ділового співробітництва на всіх рівнях.

Спілка підприємців та роботодавців Польщі (ZPP) є провідною та однією з найбільших організацій підприємців у Польщі, об’єднує низку регіональних, галузевих організацій, а також польських та міжнародних компаній.

У 2022 році ZPP започаткувала глобальну ініціативу – «Europe-Poland-Ukraine. Rebuild Together». У її рамках в штаб-квартирі ZPP у Варшаві розпочав свою роботу Центр підтримки українського бізнесу Business for Ukraine Centre, а у м. Києві було відкрито Представництво ZPP. Метою ініціативи є налагодження двосторонніх торговельних зв’язків, сприяння реалізації спільних інвестиційних проєктів, допомога українським компаніям, які розглядають варіанти виходу на європейський ринок через Польщу.

Для ознайомлення матеріали (додаються) для можливого використання підприємствами в роботі.  


Прес-служба СМР - 23.10.2023.