Logo

Telegram
Facebook

До уваги пенсіонерів міста!


Наразі в місті відсутня програма щодо забезпечення пенсіонерів міста безкоштовними продуктовими наборами. Але в місті діє комунальна установа «Синельниківський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», яка може надавати послугу надання адресної натуральної допомоги своїм підопічним.

Якщо ви є малозабезпеченою особою пенсійного віку, особою з інвалідністю та потребуєте отримання соціальних послуг, ви маєте можливість звернутися до міського територіального центру, надати необхідний пакет документів та стати на облік до відділення організації надання адресної натуральної та грошової допомоги.

У разі надходження цільової гуманітарної допомоги малозабезпеченим мешканцям міста, підопічних територіального центру буде оперативно повідомлено та забезпечено продуктовими наборами.

Будь-яку інформацію та детальні роз’яснення стосовно надання адресної натуральної допомоги для малозабезпечених громадян – мешканців міста можна отримати у комунальній установі «Синельниківський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», що знаходиться по вул.Ягідна або за номером телефону: 0732625299.


adm. - 20.12.2022.