Logo

Telegram
Facebook

До уваги мешканців міста та внутрішньо переміщених осіб!


З 7 по 30 червня 2024 року державна установа "Офіс розвитку підприємництва та експорту" спільно з VECTOR GROUP та за підтримки проєкту Міжнародного Торгівельного Центру "Підвищення економічної стійкості громад, що постраждали під час війни", який фінансується урядом Японії, проводять набір на національну практичну освітню програму "Компас: рестарт та розвиток бізнесу". 

До навчання запрошуються чинні підприємці мікро-, малого та середнього бізнесу з усіх регіонів України, а також самозайняті особи з числа ВПО, які планують розвинути або перезапустити власний бізнес. 

 Навчання триватиме 4 місяці - з липня до жовтня 2024 року в онлайн-форматі. Окремі заходи відбудуться офлайн - на базі центрів підтримки підприємців Дія. Бізнес у Тернополі, Луцьку, Рівному та Бучі із забезпеченням прямої трансляції для онлайн-учасників. Підприємці матимуть можливість здобути знання щодо планування бізнесу, написання бізнес-плану, маркетингу, продажів, бухгалтерського обліку та фінансового менеджменту, автоматизації процесів управління підприємством, психологічної стійкості тощо. Розвинуті навички допоможуть учасникам у відновлення та розвитку бізнесу, а також підвищенні конкурентоспроможності. 

Учасник програми повинен передбачити мінімум 14 годин на тиждень для проходження навчання та належного виконання домашніх завдань. По закінченню курсу учасники, які виконали всі завдання програми, отримають онлайн-сертифікат.

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до контактної особи - Єрошенко Яни - за телефоном: 0972731175, ел. адреса: yyeroshenko@epo.org.ua

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 20.06.2024.