Logo

Telegram
Facebook

До уваги депутатів Синельниківської міської ради!


Звертаємо увагу, що депутати місцевих рад зобов’язані подавати щорічну декларацію осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – декларація).

За звітний 2021 рік така декларація повинна бути подана в термін з 01 січня до 31 березня 2022 року шляхом заповнення форми Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – Реєстр) на офіційному вебсайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Підстава: ст. ст. 3, 45 Закону України «Про запобігання корупції».

Важливо знати, що безпосередньому поданню декларації може перешкодити виникнення питань у зв’язку із завершенням терміну дії КЕП (кваліфікований електронний підпис) або його втратою, зміною електронної пошти, а також питань щодо вимог до відображення тої чи іншої інформації у декларації, вирішення яких потребуватиме додаткового часу.

Тому просимо завчасно перевірити можливість входу до Реєстру та підготувати всю необхідну інформацію для заповнення декларації.

Відповідно до частини 1 статті 1726 Кодексу України про адміністративні правопорушення несвоєчасне подання без поважних причин декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, – тягне за собою накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Начальник організаційного відділу міської ради Ольга НАКОНЕЧНА


adm. - 26.01.2022.