Logo

Telegram
Facebook

До міста надійшли листи - подяки


Днями на ім’я міського голови Дмитра Зражевського надійшли листи-подяки від командування однієї з військових частин ЗСУ.

У листах йдеться про жителів нашого міста - військовослужбовців Баб’юка Андрія Степановича та Фурсова Вадима Костянтиновича, які на цей час віддано служать народу України, захищаючи державу у складі механізованого батальйону.

Баб’юку Андрію Степановичу 48 років. Призваний до лав ЗСУ по мобілізації. Проходить службу на посаді старшого механіка-водія. Випускник міської школи №1. Перед війною кілька років працював на СТО «Автостиль» механіком.

Фурсову Вадиму Костянтиновичу – 25. Закінчив школу №4. До мобілізації працював на одному із залізничних підприємств. На військовій службі - старший стрілець.

Синельниківські військовослужбовці - дисципліновані і працьовиті, йдеться у листах. За час проходження служби були неодноразово відмічені керівництвом за вміле виконання завдань, зразкову військову дисципліну, є гарним прикладом для інших.

Місто пишається своїми земляками! Велика подяка батькам наших воїнів, які виховали гідних громадян, мужніх оборонців своєї країни.

Бажаємо Андрію та Вадиму, а також усім нашим захисникам і захисницям здоров’я, сили, повернутися додому живими та неушкодженими, щоб разом відбудовувати нашу Україну!


adm. - 25.08.2022.