Logo

Telegram
Facebook

До Дня Європи в місті підняли Державний Прапор України та Прапор Європейського Союзу


До Дня Європи в місті підняли Державний Прапор України та Прапор Європейського Союзу. В урочистій церемонії взяли участь: міський голова Дмитро Зражевський, його заступники, представники підприємств, установ та організацій міста, школярі.

"Щороку у травні в Україні проходять Дні Європи. Сьогоднішній захід став першим серед тих, що пройдуть протягом тижня у нашому місті. Святкування Дня Європи в нашій країні - це підтвердження єдності України і Європи не тільки за географічною ознакою, а і по духу, історії, загальним цінностям, адже український народ є невід'ємною частиною європейської цивілізації.

Шлях України в Євросоюз - чітко визначений. У цьому напрямку вже багато зроблено керівництвом нашої країни. Одним із важливих кроків є рішення Європейського парламенту про надання Україні безвізового режиму. Сьогодні чекаємо на рішення Ради Європейського Союзу. Це відкриє двері для ділових поїздок, навчання, участі в культурних та бізнес заходах, туризму.

Для мене, як керівника міста, дуже важливо, щоб у Синельниковому з кожним роком поліпшувалася якість життя; рівень захисту прав людини, освіти, відповідали високим європейським стандартам. Але всім нам ще належить докласти багато зусиль для того, щоб наше місто досягло європейського рівня, а країна стала повноправним членом європейського співтовариства. Тож нехай ці дні будуть ще однією нагодою для консолідації влади та громади заради побудови міцного і благополучного, європейського, нашого спільного дому - української держави», - зазначив в інтерв'ю журналістам місцевих засобів масової інформації керівник міста Дмитро Зражевський.

На вікнах міськвиконкому в цей день вивісили прапори України та ЄС - як знак підтримки рішення Євросоюзу про скасування віз для наших громадян.

img-20170511-115624.jpg


adm. - 11.05.2017.