Logo

Telegram
Facebook

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав


З метою вшанування пам’яті воїнів, чиє життя обірвалося під час виконання військової присяги у різних «гарячих» точках світу, посилення соціального захисту ветеранів війни на території інших держав, патріотичного виховання молоді, 15 лютого 2017 року в місті Синельниковому відбудеться низка заходів. Про це повідомила начальник відділу з питань сім’ї, молоді та спорту міської ради Юлія Петрукович під час оперативної наради у міськвиконкомі.

У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав об 11.00 у приміщенні центру дитячої творчості міського відділу освіти (вул.Богми, 8, колишній БК «Родина»), виконкомом міської ради спільно з Синельниківською районною державною адміністрацією буде проведено урочистості та тематичний концерт.

У цей день представники міської влади та громадськості відвідають могили чотирьох воїнів-інтернаціоналістів, чиє життя обірвалося на пекучій афганській землі, покладуть квіти до підніжжя пам’ятного знаку воїнам-афганцям, що знаходиться у центрі міста.

У закладах освіти відбудуться тематичні години спілкування, Єдиний урок мужності за участю ветеранів-учасників бойових дій на території інших держав. Учні Синельниківського професійного ліцею зустрінуться з воїнами-інтернаціоналістами за «круглим» столом, обговорять питання щодо історичної значимості воїнів-інтернаціоналістів в історії України.

Представники юнацтва та молоді міста зможуть ознайомитися з матеріалами тематичних книжкових виставок, що будуть представлені до уваги відвідувачів у міській дитячій та шкільних бібліотеках.

Наприкінці минулого тижня у спортивній залі загальноосвітнього навчального закладу №2 серед збірних команд учнів шкіл міста та навчально-виховного комплексу проведено спортивні змагання з міні-футболу на Кубок Пам’яті загиблих воїнів-інтернаціоналістів Афганістану. У запеклій боротьбі найсильнішою виявилася команда футболістів загальноосвітнього навчального закладу №5.

25 лютого поточного року серед молоді та юніорів 1999-2000р.н. відбудеться турнір з боксу, присвячений 28-й річниці виведення військ із Афганістану.


adm. - 13.02.2017.