Logo

Telegram
Facebook

До Дня місцевого самоврядування


07 грудня 2020 року в міській раді відбулися урочистості до Дня Збройних Сил України та Дня місцевого самоврядування.

Через карантинні обмеження, кількість присутніх на заході була обмежена. Міський голова Дмитро Зражевський зазначив, що святкування в такому форматі проходить вперше, та висловив сподівання, що наступного року ситуація зміниться на краще.

Керівник міста подякував мешканцям міста за внесок кожного в його розвиток, за роботу, спрямовану на вирішення різних питань синельниківської громади. Побажав усім міцного здоров`я, взаєморозуміння, мирного неба над головою, добра та злагоди.

З нагоди свят представникам громадськості, посадовим особам місцевого самоврядування були вручені відзнаки керівництва Дніпропетровської обласної ради та міського голови.

За сумлінну самовіддану працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування Почесною Грамотою Дніпропетровської обласної ради нагороджені:

ВИШНЕВСЬКА Вікторія Костянтинівна - голова об’єднання співвласників багатоквартирного будинку «Південний 183а»;

ДЯЧЕНКО Тетяна Володимирівна -завідуюча дошкільним навчальним закладом №8 «Лісова казка», депутат Синельниківської міської ради;

ІСАЄВА Світлана Олегівна - головний спеціаліст з інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради;

ПРОКОПЕНКО Катерина Миколаївна - головний спеціаліст відділу культури та туризму Синельниківської міської ради;

РОДЗІН - Олександр Володимирович - директор Синельниківської дитячо-юнацької спортивної школи, голова громадської ради при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради.

За значний особистий внесок у розвиток та процвітання міста, сумлінну працю, активну життєву позицію та з нагоди Дня місцевого самоврядування Подяка Синельниківського міського голови оголошена:

ЗАЇЦІ Лілії Сергіївні - активній мешканці міста за особистий приклад доброчинної роботи в організації заходів з озеленення міста;

КОМНАРЕНКУ Сергію Олександровичу - активному мешканцю міста за особистий приклад доброчинної роботи в організації заходів з озеленення міста;

РЕУТОВІЙ Людмилі Олександрівні - начальнику відділу охорони здоров’я міської ради;

САВЧЕНКО Марії Кирилівні - голові квартального комітету №16.

З нагоди Дня Збройних сил України Подяка Синельниківського міського голови оголошена ШКНАЮ Євгену Вікторовичу - військовому комісару Синельниківського об’єднаного міського територіального центу комплектування та соціальної підтримки.

img-20201207-140532.jpg

img-20201207-140704.jpg


adm. - 07.12.2020.