Logo

Telegram
Facebook

Для зручності пішоходів


Відтепер мешканці так званих П'ятихаток можуть вчасно і комфортно діставатися до центру міста. Цими днями тут завершено роботи по прокладці тротуару по вулиці Леніна від вулиці Воїнів-інтернаціоналістів до початку житлового масиву.

За словами начальника управління ЖКГ та комунальної власності населення міської ради Володимира Вісіча, загальна протяжність тротуару становить 500 м. Половину робіт було виконано минулого року. Кошти виділені з міської казни за ініціативи міського голови Дмитра Зражевського при підтримці депутатського корпусу, враховуючи звернення мешканців цього району міста.

"Проте роботи по благоустрою в цьому районі не завершено. За рахунок міського бюджету вже зроблено проектно-кошторисну документацію та експертизу на ремонті роботи колишнього гуртожитку "Ресорного заводу", розташованого на вулиці Леніна, 130-б, який сьогодні є власністю громади. Наразі тут розпочаті роботи по капітальному ремонту покрівлі. Сподіваємося, що в липні поточного року частково відремонтуємо покрівлю і в будинку №183, що по вулиці Леніна," - говорить Володимир Вісіч.

Ліцеїсти, які щодня поспішають до навчального закладу, мешканці П'ятихаток висловлюють вдячність міській владі за турботу про городян, за виділені кошти на роботи, спрямовані на створення комфортних та зручних умов проживання в місті.

p5242199.jpg


adm. - 24.06.2015.