Logo

Telegram
Facebook

Для зручності громадян


На виконання Закону України «Про адміністративні послуги" з 2013 року при місцевих радах в Україні почали створюватися Центри надання адміністративних послуг (ЦНАП). Це державні установи з надання різноманітних адміністративних послуг за принципом "єдиного вікна" та "прозорого офісу". Їх мета - протидія корупції та створення комфортності в надані послуг фізичним та юридичним особам.

У місті Синельниковому також створено такий центр.

Розташований він у центральній частині міста за адресою: вулиця Богми, 3. Звернувшись до центру, тут можна оформити паспорт громадянина України, отримати різноманітні посвідчення; вирішити питання щодо нерухомого майна та землеустрою: озеленення, операції із землею; отримати екологічні дозволи та з підвищеної небезпечності, санітарно-епідеміологічні експертизи; вирішити питання щодо реєстрації місця проживання, суб'єктів господарювання і юридичних осіб, розміщення та регулювання зовнішньої реклами тощо.

Робота центру знаходиться під пильною увагою міського голови Дмитра Зражевського. Адже основні принципи роботи центру - відкритість, прозорість, ввічливе ставлення до відвідувачів, організаційна єдність, контроль за додержанням термінів виконання послуг, зручний, впорядкований графік прийому громадян, вільний доступ до інформації.

Важливою складовою роботи центру є комфортні умови для очікування та заповнення документів громадянами. З метою їх створення, у 2016 році з міського бюджету виділено кошти для проведення внутрішнього капітального ремонту приміщення центру та утеплення зовні. На сьогоднішній день виконано майже 50% від запланованих робіт. Тимчасово адмінпослуги городянам надаються працівниками ЦНАПу в приміщенні БК «Родина» (вулиця Богми, 8).

Керівник міста Дмитро Зражевський відвідав міський центр надання адмінпослуг, де проконтролював хід виконання робіт.

Як повідомив начальник ЦНАПу Олег Корнєв, на першому поверсі у приміщенні центру буде створено так звану «відкриту залу», де громадяни зможуть отримувати консультації, у зручних умовах заповнювати та здавати документи. На другому поверсі у «закритій залі» працівники оброблятимуть документи, тут знаходитиметься архів справ. На сьогоднішній день проведено заміну дверей, відремонтовано підлогу та стелі, встановлено пластикові вікна, тривають внутрішні роботи по штукатурці стін. У планах – і виконання зовнішніх робіт: утеплення будівлі, штукатурні роботи. Роботи виконує підрядна організація із м.Павлограда «ПП «ЗЕТ». Строк завершення робіт – середина липня поточного року.

Міський голова Дмитро Зражевський наголошує, що роботи мають бути виконані якісно та вчасно. Відкриття відремонтованого центру має стати черговим кроком міської влади до забезпечення прозорості та доступності послуг до мешканців міста Синельникового.

Довідка

Центр надання адміністративних послуг Синельниківської міської ради створено у 2014 році. Через центр надаються 93 адміністративні послуги виконавчих органів міської ради, з них 37- адміністративних послуг виконавчих органів державної влади та документи дозвільного характеру.

Центр надання адміністративних послуг зручно розташований в центральній частині міста. З 2014 по 2016 рік до центру звернулося 6 585 громадян. Надано 6 464 послуги.

p4200376.jpg
p4200377.jpg
p4200380.jpg
p4200383.jpg


adm. - 21.06.2016.