Logo

Telegram
Facebook

Депутати міської ради схвалили звернення про закриття неба над Україною


Сьогодні, 05 березня, відбулася позачергова сесія міської ради. Розглянули єдине надважливе питання.
Депутати разом із міським головою Дмитром Зражевським одноголосно схвалили звернення до членів-країн НАТО, Президентів США і Франції, канцлера Німеччини, послів усіх держав з вимогою закриття неба над Україною.

Текст звернення:

Президенту США

Джо БАЙДЕНУ

Президенту Франції

Емманюєлю МАКРОНУ

Канцлеру Німеччини

Олафу ШОЛЬЦУ

Членам-країнам НАТО

Послам усіх держав

Сьогодні Україна переживає загрозу – знищення української нації та країни.

Від нищівних ударів військ Росії вже десять днів здригається українська земля, знищуються житлові будинки, лікарні, дитсадки, інші інфраструктурні об’єкти. Маємо сотні обірваних життів мирних людей, серед яких – діти, втрати серед захисників. Тисячі біженців на кордоні…

Ми, депутати Синельниківської міської ради, звертаємось до міжнародної спільноти США, Франції, Німеччини, всіх країн НАТО закрити небо над Україною – це врятує життя сотень і тисяч цивільних громадян України. Адже життя людини – найвища цінність і невід’ємне право. Саме на цих цінностях тримається весь західний світ.

Захистити право українців і наших дітей на життя в самому центрі Європи – ваш моральний, людський, християнський і батьківський обов’язок.

Якщо це жахіття не зупинити в Україні, то завтра ця біда і найбільша трагедія людства 21 століття - може прийти у ваші міста. Ми більше не хочемо дивитися на загиблих дітей та мирних людей в Україні!!

Кожна згаяна хвилина – це смерть наших громадян, жінок і дітей, це знищені наші міста і села! Діяти потрібно негайно!


adm. - 05.03.2022.