Logo

Telegram
Facebook

Давайте дбати про місто разом!


Міська влада постійно працює над тим, щоб в Синельниковому створити комфортні умови для проживання городян.

У 2016 році, вперше за багато років, активно проводяться роботи по ремонту тротуарів. Для зручності пішоходів, як повідомив начальник управління ЖКГ та комунальної власності населення міської ради Андрій Романовських, вже виконано поточний ремонт 9 тротуарів по вулицях: Залізнична (від ст.Синельникове-2 до вул.Київської); Воїнів-афганців (від вул.Центральної до НВК); Миру (від буд.44 до буд.18); Миру (від магазину "Оскар" до ЗОШ №2); Гвардійська (від вул.Байдукова до колишнього гуртожитку); Виконкомівська (вздовж центрального парку); Музична (вздовж центрального парку); Козацька (від вул.Гоголя до магазину "Восход"); Ватутіна (від вул.Космічної до заправки "Нефтек").

Капітальним ремонтом до кінця року буде охоплено 6 тротуарів.

Нещодавно були повністю завершено роботи по ремонту тротуару по вул.Залізничній (від шляхопроводу ст.Синельникове-2 до вул.Гагаріна). Проте пішоходи, які відразу оцінили переваги нового тротуару над зруйнованим старим, раділи недовго. Вже найближчими вихідними звідси зникли близько 14 кв.м тротуарної плитки.

За словами Олександра Гришакова , начальника будівельно-монтажної дільниці, представника підрядної організації "Українсько-чеське спільне підприємство "Ніколь Індастрі", сума збитків за попередніми даними становить близько 4 тис.грн. (витрати з вартістю плитки, робіт і т.і.). Це не єдиний випадок під час роботи підрядників. За час проведення ремонтних робіт на різних ділянках на ранок зникали бордюри, плитка в різних кількостях. Підприємство весь цей час відновлювало все за власний рахунок.

За даним фактом працівниками Синельниківського відділу поліції було розпочато слідство. На сьогоднішній день вже встановлено особи злочинців, які будуть притягнуті до відповідальності за скоєний злочин згідно чинного законодавства.

Днями в місті завершено роботи по капітальному ремонту тротуару по вулиці Ватутіна (вздовж паркану Синельниківського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Синельниківської міської ради (колишньої Вузлової лікарні) - до вул.Ярославського). Тривають роботи по капремонту тротуарів по вулиці Миру (від буд.№1 до буд.№30).

Розпочаті роботи по капремонту автодороги по вул.Космічній, в рамках якого буде проведено і капітальний ремонт тротуарів на цій вулиці.

У планах на цей рік - ремонт тротуару по вул. Каштановій (від вул. Покровській до воріт ЗОШ №3 та з протилежної сторони), по вул.Музичній (обидві сторони, від привокзальної площі до вул.Богми).

Дуже хотілося б, щоб крадіжка тротуарної плитки по вулиці Залізнічній була останньою в списку працівників підрядної організації. А громадяни лише дбайливо ставилися до всього, що робиться для них в місті.

p8071007.jpg
p8070992.jpg
p8070999.jpg
dsc-0040.jpg
dsc-0130.jpg
dsc-0219.jpg


adm. - 17.10.2016.