Logo

Telegram
Facebook

Центр дитячої та юнацької творчості започаткував соціальний проект "Якість життя - наша мета"


Головна мета проєкту - засобами творчості подолання соціально-психологічних наслідків у дітей та батьків пільгових категорій Синельниківської громади. Для реалізації окреслених задач об'єдналися служба у справах дітей Синельниківської міської ради, педагоги центру дитячої та юнацької творчості, благодійний фонд "Яшкіно для всіх", громадська організація "Дніпровська ліга соціальних працівників" дитячого ФОНДУ ООН (ЮНІСЕФ) та "Простір дружній до дитини", гуманітарний центр "Проліска - Дніпро", який діє за підтримки UNHCR Ukraine - агентство ООН у справах біженців в Україні, громадськість міста.

Вже відбулося 5 зустрічей з родинами, працюють цікаві локації: практична, психологічна, творча. Проходить спілкування, обговорення важливих життєвих тем. Використовуються дозвіллево-розважальні моменти з приємними сюрпризами та смаколиками.

Проєкт розраховано на пів року, ще попереду 20 важливих і цікавих зустрічей. Але найголовніше, що відбувається соціалізація пільгових родин. У надскладний час вони отримують психологічну підтримку, мають можливість скинути зайве емоційне і душевне навантаження, отримати позитивні емоції, досвід, як справлятися з власними тривогами.

Подарунком для нас є усміхнені обличчя, очі з вогником надії. Ми впевнені, що наш проєкт дуже необхідний, він на часі. 

Разом подолаємо все. Вперед до Перемоги!

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 07.03.2024.