Logo

Telegram
Facebook

Боржникам потрібно сплатити податки!


Головне управління Державної податкової служби у Дніпропетровській області сформувало список боржників Синельниківської громади, які мають податкову заборгованість до місцевого бюджету.

З метою погашення податкового боргу та забезпечення недопущення його росту в майбутньому,  платники податків можуть звернутися до «Електронного кабінету платника податків» за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua  та ознайомитися зі станом розрахунків із бюджетом.

Інформація щодо актуальних реквізитів бюджетних рахунків для сплати платежів до бюджету в 2024 році розміщена на вебсторінці ГУ ДПС у Дніпропетровській області за посиланням https://tax.gov.ua/rahunki-dlya-splati-platejiv/ .

При цьому, в призначенні платежу правильно заповнювати так (обов'язково з вказанням всіх знаків): *; 140; код платника; погашення боргу ПІБ (чи назва платника).

Також можна звернутися до Синельниківської державної податкової інспекції (приміщення міського Центру  надання адміністративних послуг), контактний телефон: 0970961206.


Прес-служба СМР - 03.09.2024.

Українська
Англійська