Logo

Telegram
Facebook

7 грудня – День місцевого самоврядування


7 грудня – День місцевого самоврядування. Це свято не лише працівників органів місцевого самоврядування, а й усієї громади. Саме громадський устрій був і є невіддільною рисою українського народу.

Завдяки зусиллям міської та обласної влади, депутатам всіх рівнів, активістам, у нашому місті протягом останнього часу йшла активна розбудова інфраструктури, модернізація закладів охорони здоров’я, освіти.

Чому говорю в минулому часі? Тому що все змінилося 24.02.2022. Через віроломний напад російських окупантів на Україну ми почали жити в нових умовах та реаліях воєнного стану. У нас з’явилися нові потреби та першочергові задачі.

Та не змінилося бажання працювати. Попри основну роботу, з перших днів війни синельниківці активно допомагають армії, громадянам, які прибувають до міста з районів бойових дій.

Результати роботи влади, трудових колективів підприємств, установ та організацій міста, підприємців, волонтерів, кожного небайдужого жителя громади були і є потужною допомогою нашій армії, яка виборює майбутнє України на полі бою.

Дякую всім за невтомну працю на благо нашої громади, перемоги!

Майбутнє нашої держави неможливе без миру, свободи, розвитку самодостатніх громад як основи сильної та заможної європейської України. Тож попереду у нас ще дуже багато роботи.

Усім сил і наснаги, твердості духу та непохитної віри в краще на цьому нелегкому шляху! Найскорішої перемоги нашій Україні!

Міський голова Дмитро ЗРАЖЕВСЬКИЙ


adm. - 07.12.2022.