Logo

Telegram
Facebook

Звіт міського голови про діяльність у 2020 році


Шановні мешканці міста Синельникове!

На виконання вимог Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, представляю громадськості звіт про свою діяльність та очолюваних мною міської ради та її виконавчих органів у 2020 році.

2020 рік став особливим не лише для нашої країни, а й усього світу.

По-перше, людство віч-на-віч зіткнулося з новою хворобою – COVID-19, яка внесла зміни в звичне життя людей. Найбільш уживаними словами стали: «коронавірус», «карантин», «пандемія». Як владі, так і пересічним громадянам доводиться пристосовуватися до життя та діяльності в умовах карантину, введеного в Україні з метою запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції.

По-друге, 25 жовтня 2020 року в Україні відбулися місцеві вибори. Синельниківці обирали міського голову, депутатів міської, Дніпропетровської обласної ради, Синельниківської районної ради.

За результатами голосування, мене втретє було обрано Синельниківським міським головою. Тому на початку свого звіту я, перш за все, хочу подякувати всім, хто мене підтримав, за довіру. Значить, все, що ми робили разом із командою однодумців до цього часу – було правильним. Не дивлячись на різні труднощі, у нас є конкретні результати цієї спільної роботи.

Наша команда – це депутатський корпус міської ради VІІ скликання, депутат від нашого міста в Дніпропетровській обласній раді VІІ скликання, а також її очільник, Святослав Олійник, ДніпроОДА під керівництвом Олександра Бондаренка, народний депутат України Сергій Северин. Це – квартальні комітети в приватному секторі міста, трудові колективи підприємств, установ та організацій Синельникового, підприємці, активні громадяни міста, кожен з яких вніс свій особистий внесок в розвиток нашої громади. Я вдячен кожному за підтримку, злагоджену роботу.

25 жовтня 2020 року ми обрали новий склад міської ради. Нові депутати будуть представляти наше місто в обласній раді. Вперше ми обрали депутатів від міста до Синельниківської районної ради. Тож працюємо і далі. З новим депутатським корпусом, всі разом, не дивлячись на політичні погляди, амбіції. Адже мета у нас спільна – працювати задля розвитку нашого міста.

Протягом 2020 року, завдяки консолідації державного, обласного та міського бюджетів, крок за кроком, ми працювали у двох важливих напрямках: по-перше, щодо недопущення та запобігання розповсюдженню коронавірусної хвороби на території міста, підтримці наших медичних закладів.

По-друге: продовжували робити поступові й послідовні кроки до розвитку інфраструктури міста, благоустрою його території, створення належних умов для навчання та виховання підростаючого покоління Синельникового.

Звіт міського голови (презентація) читати далі

Звіт міського голови (текст) читати далі


adm - 25.11.2020.