Logo

Telegram
Facebook

У місті відбувся Всеукраїнський легкоатлетичний турнір пам'яті Юрія Кашинського


На стадіоні Синельниківської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся Всеукраїнський легкоатлетичний турнір, присвячений пам'яті Юрія Кашинського – людини, яка все своє життя присвятила розвитку дитячо-юнацького спорту.

У змаганнях взяли участь понад двохсот юних спортсменів Дніпропетровської та Запорізької областей у віці 8-13 років.

На захід прибули: заступник міського голови Тетяна Кучерук, начальник відділу у справах сім`ї, молоді та спорту міської ради Юлія Петрукович, перший директор Синельниківської ДЮСШ Юрій Братіков.

Від імені міського голови Дмитра Зражевського учасників змагань привітала його заступник Тетяна Кучерук. Представник міської влади зазначила, що Юрій Кашинський був організатором спортивного руху в місті, доклав багато зусиль для створення належних умов для тренувань юних легкоатлетів. Легкоатлетичний турнір на його честь – данина пам’яті надзвичайно талановитій людині. «Легка атлетика є королевою спорту, - сказала Тетяна Кучерук. – Сподіваюся, що сьогоднішні змагання стануть для кожного певною сходинкою на шляху підкорення спортивних вершин, стартом для участі у міжнародних змаганнях. Бажаю спортсменам легких стартів та заслужених перемог, приємного відпочинку на синельниківській землі!».

Головний суддя змагань, тренер вищої категорії Синельниківської ДЮСШ, Володимир Коваль повідомив, що у сьогоднішньому турнірі приймає участь рекордна кількість учасників за всю історію турніру. Володимир Коваль побажав юним спортсменам встановити особистий рекорд, щоб саме з цього турніру розпочалося у кожного розпочалося особисте бурхливе спортивне життя.

Перший директор Синельниквіської ДЮСШ Юрій Братіков у вітальному слові наголосив, що сьогодні молоді тренери, які працюють у Синельниківській ДЮСШ, є гідними продовжувачами справи свого наставника – Юрія Кашинського. Цього року значно розширилася географія учасників змагань. На турнір прибули спортсмени з Кривого Рогу (3 команди), Дніпропетровська (6 команд), Дніпродзержинська (1 команда), Новомосковська (2 команди), П’ятихаток (1 команда) та П’ятихатського району, Павлограда, Васильківки (2 команди), Запоріжжя (3 команди) та інших населених пунктів Запорізької області. Юрій Братіков подякував батькам дітей, спонсорам, всім, хто допоміг командам взяти участь у цьому турнірі. Відмітив, що на стадіоні Синельниківської ДЮСШ проведена значна робота щодо створення належних умов для підготовки майбутніх чемпіонів.

Учасники турніру помірялися силою у змаганнях з бігу на 60 м, 60 м з бар’єрами, 300 м, 600 м, 1000м, стрибках у довжину та висоту, у потрійному стрибку, метанні спису, диску, молоту, штовханні ядра.

За результатами змагань легкоатлети з м.Синельникового завоювали 18 призових місць. Тож вітаємо переможців! Так тримати! Готували спортсменів до змагань тренери-викладачі: Володимир Коваль, Ірина Розум, Тетяна Соболь, Альбіна Вишнивецька, Роза Щербина, Ксенія Балюк, Оксана Братікова.

Переможці та призери у кожному виді програми нагороджені грамотами та медалями, підготовленими відділом у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та Синельниківською ДЮСШ.

Переможці та призери традиційного турніру з легкої атлетики пам’яті Ю.М. Кашинського м.Синельникового читати далі

p4060001.jpg
p4060017.jpg
p4060009.jpg
p4060007.jpg
p4060046.jpg
p4060049.jpg
p4060071.jpg
p4060072.jpg
p4060058.jpg
p4060067.jpg
p4060031.jpg


adm. - 31.05.2016.