Logo

Telegram
Facebook

Житло для дітей


Троє дітей міста із числа осіб, позбавлених батьківського піклування, у віці від 16 до 23 років до Нового року отримали гарні подарунки - грошові компенсації на придбання власного житла. Ці діти перебувають на квартирній черзі виконавчого комітету міської ради та користуються правом позачергового одержання жилих приміщень.

Завдяки оперативній роботі всіх служб, тепер дві дівчини та юнак протягом 2020 року можуть придбати будинок чи квартиру за власним вибором у будь-якому населеному пункті Дніпропетровської області.

Кошти надійшли до Синельникового із державного бюджету відповідно до затвердженого Кабінетом Міністрів України Порядку та умов надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Крім того, наприкінці 2019 року виконавчим комітетом Синельниківської міської ради був виданий ордер на квартиру в багатоповерховому будинку по вулиці Коцюбинського мешканцю міста з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, який перебуває на позачерговій квартирній черзі міськвиконкому.

Керівник міста Дмитро Зражевський зазначає, що забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, в місті та державі є одним із пріоритетних завдань в системі соціального захисту дітей.

У 2018 році, завдяки державній підтримці, омріяне власне житло отримали троє дітей Синельникового даної категорії.


adm. - 02.01.2020.