Logo

Telegram
Facebook

Засяяла вогнями головна ялинка Синельникового


25 грудня 2015 року відбулося урочисте відкриття Головної ялинки міста. Її запалили головні діючі особи свята – Дід Мороз зі Снігуронькою, а також міський голова Дмитро Зражевський разом із синельниківцями, які завітали цього дня на центральну площу міста.

Запалення головної ялинки Синельникового городяни чекали з нетерпінням. Особливо довгожданим цей момент став для найменших відвідувачів - дітей, які очікували цього моменту з великою радістю.

Відкрив свято міський голова Дмитро Зражевський. Вітаючи усіх присутніх з наступаючими Новорічними та Різдвяними святами, керівник міста побажав усім миру, здоров’я, добробуту, великих успіхів і здобутків в усіх справах, наснаги та натхнення, здійснення мрій та гарного настрою, дітям – цікавих змістовних канікул та запросив усіх на народні гуляння, які проходитимуть біля зеленої красуні щоденно до 14 січня 2016 року.

А далі розпочалося яскраве театралізоване дійство, на яке завітало багато казкових героїв – Червоні шапочки, вовки, Бармалей, король мавпочек Джуліан ХVІ зі своєю свитою, пірати, яких майстерно зіграли вихованці ценру дитячої творчості відділу освіти. Разом із глядачами вони побували у теплій далекій Африці та повернулися до рідного міста, де на них чекали Дід Мороз та Снігуронька. Подорож супроводжувалася веселими новорічними піснями, іграми та танцями і завершилася урочистим моментом - Головна ялинка міста на прохання дорослих та малечі засяяла сотнями різнокольорових вогників сучасної ілюмінації.

Кульмінацією став виступ гостей із м.Дніпропетровська з фаєр-шоу, по завершенню якого навколо ялинки вибухнули холодні фонтани, а небо осяяв салют неймовірної краси.

Проте свято на цьому не завершилося. На площі працював святковий ярмарок, де можна було придбати подарунки для себе і своїх близьких на свята, скуштувати смаколики, зігрітися гарячим чаєм чи запашною кавою. Для малечі були підготовлені сюрпризи – організована робота дитячого ігрового містечка, їх також розважали ростові ляльки – аніматори, яких запросив на свято депутат обласної ради Володимир Хорішко.

Діти пільгових категорій та обдаровані отримали солодкі подарунки, підготовлені міською владою.

Захід пройшов за сприяння першого заступника голови Дніпропетровської обласної ради Святослава Олійника.

pb121509.jpg

pb121493.jpg
pb121525.jpg
dsc-0080.jpg
pb121536.jpg
pb121501.jpg
pb121558.jpg
pb121549.jpg
dsc-0261.jpg
dsc-0193.jpg
pb121577.jpg
dsc-0235.jpg


adm. - 28.12.2015.