Logo

Telegram
Facebook

Запрошуємо до участі у конкурсі «Молодіжна столиця України – 2022»!


Запрошуємо бажаючих взяти участь у конкурсі «Молодіжна столиця України – 2022». Основною метою конкурсу є активізація співпраці між молоддю, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді у містах України. Покращення молодіжного середовища у всіх містах України, поширення кращих практик такої співпраці та успішних кейсів втілення молодіжної політики на місцевому рівні, повідомляють у відділі у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради.

Головним завданнями конкурсу є:

  • залучення молоді до процесів управління містом, відтак забезпечення вищого рівня відповідальності молодих людей за якість життя у містах;
  • поширення кращих практик молодіжної роботи, обмін досвідом та залучення молоді до усіх сфер життя на місцевому і регіональному рівнях;
  • використання європейського досвіду для покращення роботи з молоддю в регіонах України;
  • мінімізація негативних тенденцій міграції та сприяння процессам децентралізації на місцевому рівні.

Участь у конкурсі беруть міста України, незалежно від кількості мешканців, розміру території чи адміністративного статусу.

За детальною інформацією щодо участі звертатися до 16 грудня у відділ у справах сім'ї, молоді та спорту міської ради за адресою: м. Синельникове, вул. Виконкомівська, буд.30, кабінет №6.


adm. - 03.12.2020.