Logo

Telegram
Facebook

Вшанували захисників Вітчизни


05 грудня 2015 року в концертній залі школи культури та мистецтв відбулися урочистості до Дня Збройних Сил України.

Демобілізованих воїнів АТО та членів їх сімей, волонтерів, працівників Синельниківського об’єднаного міського військового комісаріату, військовослужбовців в запасі зі святом привітав міський голова Дмитро Зражевський.

У вітальному слові керівник міста зазначив, що сьогодні найпочесніша праця – праця солдата. Саме завдяки воїнам, які в найтяжчий для країни час встали на захист її незалежності та суверенітету, діти в нашому місті сьогодні можуть спокійно ходити до школи та дитячих садочків. «Від імені усієї синельниківської громади дякую вам за мирне небо над нашими головами, - сказав Дмитро Зражевський, звертаючись до військовослужбовців. – Бажаю, щоб знання та навички, якими ви оволоділи, перебуваючи на сході України, в подальшому вам довелося застосовувати лише на учбових полігонах!».

Керівник міста разом з військовим комісаром Синельниківського об’єднаного міського військового комісаріату Вадимом Калініним вручили воїнам АТО нагрудні знаки «Учасник антитерористичної операції».

Орденом «За мужність ІІІ ступеню» посмертно нагороджено військовослужбовця Лянка Максима. Нагороду отримав батько військовослужбовця Юрій.

У цей день Подяки Синельниківського міського голови Дмитра Зражевського за самовіддану працю, вірне служіння громаді м.Синельникового та з нагоди Дня Збройних Сил України отримали вісім працівників підприємств, установ та організацій міста; волонтери, які надають активну допомогу воїнам-синельниківцям, які перебувають в зоні АТО.

Грамотами керівництва Синельниківського об’єднаного міського військового комісаріату за вагомий внесок у розбудову Збройних Сил України, підтримку матеріального забезпечення українського війська, відзначені міський голова Дмитро Зражевський та вісім керівників підприємств та установ міста.

Пам’ять військовослужбовців Синельниківщини, які загинули на сході України, присутні вшанували хвилиною мовчання.

Незламної віри у перемогу, у подолання труднощів сьогодення присутнім через музичні вітання передали вихованці та викладачі Синельниківської школи культури та мистецтв, аматори Будинку науки і техніки локомотивного депо.

pa241372.jpg
pa241394.jpg
pa241383.jpg
pa241391.jpg
pa241361.jpg
pa241395.jpg
pa241408.jpg
pa241399.jpg


adm. - 07.12.2015.