Logo

Telegram
Facebook

Вітаємо освітян із вагомими здобутками!


15-17 березня 2018 року у Київському Палаці дітей та юнацтва компанією “Виставковий світ” за підтримки Міністерства освіти і науки України, Верховної Ради України, Національної академії педагогічних наук України проведено Дев’яту міжнародну виставку “Сучасні заклади освіти”, повідомили у відділі освіти міської ради.

На виставці вагомі інноваційні досягнення представили 758 учасників із 25 регіонів України, Словаччини, Чехії, Німеччини, Іспанії, Канади, Польщі, США, Болгарії, Польщі, Молдови, Грузії, Латвії. Зокрема, 452 заклади загальної середньої освіти, дошкільної та позашкільної освіти. Свої матеріали з упровадження сучасних технологій, методик, методів в освітній процес представили на виставці як загальноосвітні заклади нашого міста № 1,2,3,5,6,НВК, так і дошкільні заклади № 5,8.

Оргкомітетом у рамках виставки проводився конкурс із 9 тематичних номінацій. Переможці конкурсу у відповідній номінації були нагороджені золотими та срібними медалями.

Так, у номінації “Інноваційні підходи до розбудови інклюзивної освіти як умова розвитку соціальної компетентності дітей і молоді з особливими потребами” у числі переможців золотими медалями були відзначені синельниківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 та “загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-дошкільний навчальний заклад” (школа №7). У номінації “Застосування інноваційних технологій STEM-навчання в аспекті розвитку здібностей вихованців, учнів і молоді” - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5 нагороджена срібною медаллю.

Усі учасники виставки отримали дипломи “За презентацію досягнень і інноваційних пошуків у реформуванні національної сфери освіти і науки”.

Вітаємо наших освітян із вагомими здобутками!


adm. - 26.03.2018.