Logo

Telegram
Facebook

Вітаємо наших «Січовиків»!


З 26 по 31 травня 2019 року команда загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 представляла місто Синельникове на обласному етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл”(“Джура”).

Протягом шести днів юні джури рою “Січовики” пройшли через випробування у військовій частині А-13302, 93-й окремій механізованій бригаді “Холодний Яр” в с.Черкаське, де взяли участь у навчально-бойових стрільбах з АК-74, у змаганнях з подолання військової смуги перешкод. За результатами дводенних змагань у військовій частині рій посів третє місто з метання гранат.

Нелегкими були іспити з крос-походу та надання першої долікарняної допомоги. Юним патріотам довелося освоїти стрільбу з пневматичної зброї. Діти увійшли до сімки кращих команд в тереновій грі “Lazertag”.

Високі оцінки журі “Січовики” отримали в конкурсах стройової та маршової пісні “Впоряд” та в приготуванні козацької каші. Іхній флешмоб та творчий виступ “Ватра” викликав спалах оплесків та гарного настрою серед глядачів.

“Січовиків” визнано кращими інтелектуалами гри, адже вони посіли перше місце в конкурсі “Ведун” з елементами квест-орієнтування.

Наші хлопці та дівчата стійко витримали всі випробування: нічні чергування, підйоми по тривозі, пошуки дезертирів. У результаті ввійшли в десятку кращих команд Дніпропетровської області та посіли 9 місце серед 28 команд, які взяли участь у змаганнях.

Вітаємо наших юних патріотів: Приходька Микиту, Ляшенка Владислава, Карпенка Артема, Бойченка Олександра, Савченко Софію, Василенко Юлію, Бур’яна Артема, Серафимовича Дмитра та їхніх наставників – Юрія Тахтарова та Ігора Блошенка з досягненням високого результату! Місто пишається вами!
1.jpg
5.jpg
6.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg


adm. - 04.06.2019.