Logo

Telegram
Facebook

Вітаємо футболістів команди "Дніпроагро" з перемогою!


18 червня 2016 року , в рамках Чемпіонату Дніпропетровської області з футболу (ІІ ліга) на стадіоні Синельниківської дитячо-юнацької спортивної школи відбувся матч між командою «Дніпроагро» (м.Синельникове) та збірною командою Синельниківського району.

Матч відвідали: секретар міської ради Олена Заіка, голова Синельниківської районної ради Юрій Мартиненко, депутат Дніпропетровської обласної ради Василь Астіон, віце-президент футбольного клубу «Дніпроагро» Євген Астіон.

Матч закінчився з рахунком 1:0 на користь футболістів Синельникового. М`яч у ворота суперника забив Дмитро Коновалов.

Це вже третя перемога нашої команди в іграх Чемпіонату Дніпропетровської області з футболу (ІІ ліга).

Футбольний клуб «Дніпроагро» було засновано у 2008 році. Ініціатором його створення стали Василь та Євгеній Астіони. До складу клубу входять команди з числа дітей та підлітків, які є вихованцями відділення футболу спортивної школи.

Цього року, вперше після двадцятирічної перерви в історії розвитку футбольного руху міста, на базі клубу сформовано дорослу збірну команду з футболістів – випускників ДЮСШ різних тренерів. Тренує футболістів Олександр Родзін, який одночасно очолює спортивний заклад.

Тож вітаємо дорослу команду «Дніпроагро» з вдалим виступом. Так тримати!

25 червня 2016 року, на стадіоні Синельниківської дитячо-юнацької спортивної школи, о 17.00 годині, в рамках Кубку Дніпропетровської області (1/16), синельниківська команда «Дніпроагро» зустрінеться з футбольним клубом «Перемога» (с.Покровка). Запрошуємо вболівальників підтримати земляків!

p4210299.jpg
p4210300.jpg

p4210303.jpg

p4210311.jpg
p4220320.jpg


adm. - 21.06.2016.