Logo

Telegram
Facebook

Вітання соціальним працівникам міста


07 листопада 2019 року міський голова Дмитро Зражевський із професійним святом привітав людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія турботи, уваги й допомоги людям, які потрапили в нелегкі життєві обставини. Святковий захід до Дня працівника соціальної сфери відбувся в затишній залі міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Тут зібралися представники трудових колективів управління праці та соціального захисту населення, служби у справах дітей та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, Синельниківської міськрайонної філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості, Синельниківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України. Колективи цих установ повсякденно вирішують проблеми соціально-трудових відносин, допомагають сім’ям з дітьми, вимушеним переселенцям, громадянам з інвалідністю, ветеранам долати життєві труднощі і додають впевненості у завтрашньому дні.

Дмитро Зражевський, звертаючись до присутніх, наголосив на важливій місії, яку виконує соціальний працівник в українському суспільстві сьогодні та подякував за професіоналізм, чуйність, бажання прийти на допомогу іншим.

Кращим представникам галузі за багаторічну сумлінну творчу працю, активну життєву позицію та з нагоди професійного свята керівник міста вручив відзнаки Синельниківського міського голови та квіти. Нагороди отримали:

АЛУЄВА Ольга Володимирівна - головний спеціаліст служби у справах дітей міської ради; БІЛА Тетяна Денисівна та БРИЛЬ Оксана Анатоліївна - соціальні робітники міського терцентру соціального обслуговування; ЗАЙЧЕНКО Євген Анатолійович - провідний юрисконсульт центру зайнятості; КРОШКА Юлія Володимирівна та СЕРДЮК Сергій Леонідович – працівники управління праці та соціального захисту населення міської ради; СЛОБОДЯНЮК Світлана Олександрівна - головний спеціаліст Синельниківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області; ЯРОВА Анна Костянтинівна - фахівець із соціальної роботи міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Музичні вітання на адресу винуватців свята пролунали від викладача Синельниківської школи культури та мистецтв Ірини Паламарчук та солісток студії вокалу «Модерн» Софії Яланської та Лізи Дергач.

-viber-2019-11-07-15-17-11.jpg
-viber-2019-11-07-15-17-17.jpg
-viber-2019-11-07-15-25-24.jpg


adm. - 07.11.2019.