Logo

Telegram
Facebook

Вітання соціальним працівникам міста


09 листопада 2018 року в місті привітали людей, на яких покладена дуже відповідальна і почесна місія турботи, уваги й допомоги людям, які потрапили в нелегкі життєві обставини. Урочистості та святковий концерт до Дня працівника соціальної сфери відбулися в концертній залі Синельниківської школи культури та мистецтв.

Захід пройшов за участю представників трудових колективів управління праці та соціального захисту населення, служби у справах дітей та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради, міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), управління Пенсійного фонду України, міськрайонного центру зайнятості, міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, Синельниківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України. Колективи цих установ повсякденно вирішують проблеми соціально-трудових відносин, допомагають сім’ям з дітьми, вимушеним переселенцям, інвалідами та ветеранам долати життєві труднощі і додають впевненості у завтрашньому дні.

Соціальних працівників міста від імені міського голови Дмитра Зражевського, себе особисто привітала його заступник Тетяна Кучерук. Звертаючись до присутніх, Тетяна Георгіївна наголосила на важливій місії, яку виконує соціальний працівник в українському суспільстві сьогодні.

«У соціальній сфері міста немає випадкових людей. Тут працюють люди з добрим серцем, які можуть вислухати, порадити, допомогти.

У цьому ми пересвідчуємося кожного дня. Ви знаходитесь, як на передовій: вам першим люди відкривають свої душі - зранені, покалічені стражданнями, болем, розпачем. Та завдяки вашому професіоналізму, чуйності та бажанню допомогти іншим, велику кількість проблемних питань громадян, які опинилися у тих чи інших складних життєвих ситуаціях, вдається вирішити. Я дякую вам за це та пишаюся вами!

Бажаю всім вам сили, терпіння, міцного здоров’я, щоб до вас зверталися люди лише за порадами. Щоб, не дивлячись на завантаженість на роботі, завжди вистачало часу для спілкування зі своєю сім’єю. Нехай добро, що ви даруєте людям, повертається до вас сторицею!» - зазначила у своєму виступі заступник міського голови.

Кращим представникам галузі за багаторічну сумлінну творчу працю, високий професіоналізм, активну життєву позицію та з нагоди професійного свята була оголошена Подяка Синельниківського міського голови. Відзнаку керівника міста Дмитра Зражевського вручено:

ВОДЯНИЦЬКІЙ Людмилі Георгіївні - головному спеціалісту – юрисконсульту відділу праці, охорони праці та соціально - трудових відносин управління праці та соціального захисту населення Синельниківської міської ради;

ГРЕЧКО Олені Миколаївні - завідуючій сектору прийому громадян відділу грошових виплат та компенсацій управління праці та соціального захисту населення Синельниківської міської ради;

КИСЕЛЬОВІЙ Марині Сергіївні - головному спеціалісту сектору з бухгалтерських та фінансових питань Синельниківського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Дніпропетровській області;

ОБЕРЕМЧЕНКО Жанні Анатоліївні - директору Синельниківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді;

СЄДАШОВІЙ Ользі Олександрівні - заступнику начальника відділу організації працевлаштування населення Синельниківської міськрайонної філії Дніпропетровського обласного центру зайнятості;

СУКАЧЕВСЬКІЙ Ользі Вікторівні - соціальному робітнику відділення соціальної допомоги вдома комунальної установи «Синельниківський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»;

ТИМОШЕНКО Аллі Данилівні - директору комунальної установи «Синельниківський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

Музичні вітання винуватцям свята висловили творчі колективи Будинку науки і техніки локомотивного депо: дитячий вокально-хореографічний колектив «Пульсар» (керівник Яна Курілех), фольклорний ансамбль «Калина» (керівник Олексій Курілов), народний вокальний ансамбль «Талісман» (керівник Віктор Кушнір), викладач школи культури та мистецтв Ірина Паламарчук.

Учасники концертної програми сьогодні відзначають своє професійне свято – День працівників культури та майстрів народного мистецтва. Заступник міського голови Тетяна Кучерук з цим днем привітала і працівників культури, побажала всім миру, добра, сил, натхнення, нових творчих здобутків. З нагоди свята дорослим артистам були вручені букети з квітів, а дітям - солодощі.

img-20181109-111156.jpg
img-20181109-111406.jpg
img-20181109-111415.jpg
img-20181109-120401.jpg


adm. - 09.11.2018.