Logo

Telegram
Facebook

Вітання на адресу сивочолих ветеранів


Міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) обслуговує на дому 54 ветерана війни.

Напередодні святкування Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні цій категорії громадян приділено особливу увагу.

07 травня 2018 року в приміщенні територіального центру відбулася урочиста зустріч з ветеранами війни. Учасники бойових дій Микола Васильович Власенко, Іван Дмитрович Рубан та Ілля Карлович Фурманський особисто змогли бути присутніми на зібранні. Разом із іншими учасниками війни згадали важкі часи випробувань, що випали на долю всього українського народу. Не обійшлося і без веселих спогадів та історій, адже ті буремні роки – це роки їхньої юності, коли молодість та завзяття, надія на краще майбутнє допомогли пережити жахіття, горе, негаразди. За чашкою чаю з печивом та цукерками згадали своїх друзів, разом поспівали пісень воєнної пори.

Зі словами вітання та найщирішими побажаннями здоров’я та довгих років життя перед ветеранами виступили начальник управління праці та соцзахисту населення міської ради Олена Захарова, голова профспілки освітян Наталія Сріб’яник та голова міської ради ветеранів Євген Скрипник. Школярі загальноосвітньої школи № 4 підготували для ветеранів невеличкий концерт та вручили квіти.

На жаль, багато хто з ветеранів війни за станом здоров’я вже не можуть відвідувати урочисті заходи. То ж працівники територіального центру кожного з них поздоровили зі святом на дому та вручили безкоштовні продуктові набори.

dsc-0632.jpg
dsc-0662.jpg
dsc-0667.jpg
dsc-0696.jpg
p5070044.jpg


adm. - 10.05.2018.