Logo

Telegram
Facebook

Віідбулося засідання виконавчого комітету міської ради


26 грудня 2018 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. На засіданні прийнято 30 рішень, що стосуються як життєдіяльності міста в цілому, так і окремих мешканців.

Так члени виконкому погодили проект Програми розвитку й підтримки сфери надання адміністративних послуг у м. Синельникове на 2019-2021 роки, корегування тарифів на послугу з водовідведення Синельниківському міському комунальному підприємству «Водоканал» та на послуги з виробництва та постачання теплової енергії Виробничим підрозділом «Синельниківське пасажирське вагонне депо» філії «Пасажирська компанія» публічного акціонерного товариства «Українська залізниця».

Затвердили склад спостережної комісії на громадських засадах та зміни до складу адміністративної комісії, що діють при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради, зміни до колективного договору Синельниківського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді; протоколи спільних засідань адміністрації та первинних профспілкових організацій підприємств залізничного транспорту по постановці громадян на квартирну чергу та зняття з квартирної черги міськвиконкому.

Обговорили питання про заходи щодо поліпшення стану військового обліку і бронювання військовозобов’язаних і призовників на підприємствах, установах та організаціях міста Синельникове.

Ухвалили 8 рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.

Прийняли рішення про надання в тимчасове користування квартири громадянці, рішення щодо присвоєння поштових адрес земельним ділянкам та новоутвореним об'єктам нерухомого майна, що належать громадянам.


adm. - 26.12.2018.