Logo

Telegram
Facebook

Відбулося перше засідання робочої групи з питань встановлення пам’ятних споруд загиблим воїнам міста


Збройна боротьба за незалежність і територіальну цілісність України  проти російських окупантів триває. На жаль, наша країна  щодня втрачає своїх захисників і захисниць. Збереження пам’яті  про полеглих - священний обов’язок громадськості.

Сьогодні відбулося перше засідання робочої групи з питань встановлення пам’ятних споруд загиблим воїнам міста Синельникове. 

До складу  ввійшли працівники структурних підрозділів міської ради, за заявами  - депутати, матері загиблих воїнів, представники громадських організацій,  військовослужбовці.

За інформацією голови групи - секретаря міської ради Олени Заіки, є наміри встановити пам’ятні знаки (споруди) на честь загиблих земляків у двох місцях: у парку Слави  та на кладовищі у східній частині міста - у секторі для поховань військових, з подальшим  благоустроєм території.   

Якими будуть ці  пам’ятні знаки (споруди) – залежить від небайдужих жителів громади. Два місяці, а саме: з 27.03.2024 по 01.06.2024, у місті проходитиме  збір пропозицій проєктів. Потім їх детально розглянуть  на засіданні робочої групи, оберуть оптимальні варіанти. 

Проєкти ескізів необхідно надсилати на електронну пошту виконавчого комітету міської ради: info@sinmr.dp.gov.ua. Або надавати до відділу культури та туризму міської ради, контактний телефон: 0969794177. 

Аудіоверсія:

Прес-служба СМР - 27.03.2024.