Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


22 листопада 2017 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, на якому прийнято 24 рішення, що стосуються життєдіяльності міста в цілому та окремих його мешканців.

Так погоджено звіти щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста та про виконання міського бюджету за 9 місяців 2017 року.

Затверджено:

план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік;

проектно-кошторисну документацію робочого проекту “Капітальний ремонт будівлі дошкільного навчального закладу № 9 за адресою:вул.Індустріальна,17, м.Синельникове Дніпропетровська область”;

постійно діючу комісію з питань поводження з безхазяйними відходами на території м. Синельникове та Порядок виявлення і обліку безхазяйних відходів на території м. Синельникове.

Погоджено проект Програми по земельній реформі на 2017 -2021 роки та зміни до:

Програми забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території міста Синельникове на період до 2020 року;

Порядку реалізації Програми соціального захисту окремих категорій громадян у м. Синельниковому на 2009-2020 р.р.;

назви робочої групи по реалізації проекту – переможця обласного конкурсу у 2017 році «Реконструкція мереж водопроводу за межу санітарної зони;

міської Програми "Забезпечення дітей-сиріт та дітей,позбавлених батьківського піклування, та осіб із їх числа житлом у м. Синельниковому на 2013-2018 роки».

Обговорено питання про результати аудиту виконання міського бюджету за 2014-2016 роки та I півріччя 2017 року; про стан виконання заходів щодо здійснення внутрішнього контролю; про роботу юридичного відділу міської ради в січні-вересні 2017 року; про доповнення до Інструкції з діловодства у Синельниківській міській раді та її виконавчих органах.

Також прийнято рішення: про встановлення режиму роботи магазину; про колективний договір управління Державної казначейської служби України у м. Синельниковому Дніпропетровської області; про дорожні знаки на перехресті вул. Богми з вул. Молодіжна.

Прийнято 4 рішення, що стосуються вирішення житлових питань громадян та 3 рішення щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 22.11.2017.