Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


23 березня 2018 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 41 рішення, що стосуються життєдіяльності синельниківської громади та окремих мешканців міста.

Так погоджено зміни до показників міського бюджету на 2018 рік та низки міських програм:

Програми розвитку освіти у місті Синельниковому на 2010-2020 роки;

Програми соціального захисту окремих категорій громадян у м. Синельниковому на 2009-2020 р.р.;

Програми соціально – економічного та культурного розвитку м. Синельникового на 2018 рік;

Програми реформування та розвитку житлово-комунального господарства міста Синельникового на 2017-2021 роки.;

Програми охорони навколишнього природного середовища у м. Синельниковому на період 2011-2020 роки зі змінами.

Прийнято рішення про закінчення опалювального сезону в місті. Встановлено тарифи на послуги з водопостачання Синельниківському міському комунальному підприємству «Водоканал».

Затверджено перелік доріг та тротуарів, ремонт яких передбачається провести в 2018 році, проектно-кошторисну документацію на об’єкт «Будівництво. «Встановлення системи відеоспостереження в громадських місцях м. Синельникове Дніпропетровської області» та «Капітальний ремонт покрівлі будівлі за адресою: вул. Каштанова, 14, м. Синельникове Дніпропетровської області».

Підведено підсумки роботи житлово-комунального господарства міста та установ соціально-культурної сфери в осінньо-зимовий період 2017-2018 років та затверджено заходи на 2018-2019 роки.

Розглянуто питання про стан виконання Закону України «Про запобігання корупції» та кадрової роботи у Синельниківській міській раді та її виконавчих органах за 2017 рік, реалізацію Закону України «Про доступ до публічної інформації.

Затверджено зміни до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік, протоколи спільних засідань адміністрації та первинних профспілкових організацій підприємств залізничного транспорту по постановці громадян на квартирну чергу та зняття з квартирної черги.

Обговорено питання про роботу управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради в 2017 році та стан реалізації програм у сфері житлово-комунального господарства.

Також приняті рішення про: чергові призови на строкову військову службу у 2018 році; про організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру в 2018 році; про колективний договір комунального підприємства «Декоративні культури» Дніпропетровської обласної ради; про зміну статусу квартири.

Прийнято 9 рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей, низку рішень щодо присвоєння об’єктам поштових адрес.


adm. - 23.03.2018.