Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


27 червня 2018 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 34 рішення, що стосуються життєдіяльності синельниківської громади та окремих мешканців.

Так члени виконкому погодили проект Міської програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в місті до 2022 року. Затвердили зміни та доповнення до міської програми «Здоров'я населення м. Синельникове на 2016-2020 роки», а також до складу конкурсної комісії щодо призначення управителя з управління багатоквартирними будинками, уповноваженої оцінної комісії при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради, комісії по проведенню безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, які мають право на таку пільгу.

Ухвалили рішення щодо встановлення тарифів на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій синельниківськими міськими комунальними підприємствами: «Житлово-експлуатаційна контора-1» та «Житлово-експлуатаційна контора-2».

Заслухали питання про роботу структурних підрозділів міської ради - організаційного відділу та виконання Програми розвитку місцевого самоврядування м. Синельниковому на 2012-2020 роки, відділу культури та туризму в частині виконання делегованих повноважень про хід виконання Програми розвитку культури в м.Синельниковому на 2018-2022 роки.

Затвердили протоколи спільних засідань адміністрації та профкому первинної профспілкової організації Синельниківської дистанції колії щодо постановки громадян на квартирну чергу. Прийняли 5 інших рішень, спрямованих на вирішення житлових питань синельниківців, серед яких: про взяття громадян на соціальний квартирний облік, надання жилого приміщення за договором найму соціального житла громадянам, про подовження права тимчасового користування житловим приміщенням.

Прийняли рішення про організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру в 2018 році, про запровадження послуги патронату над дитиною, про комісію з питань призначення державних адресних допомог та Положення про неї, про включення жилих приміщень до числа службових, про Інструкцію з діловодства в Синельниківській міській раді та її виконавчих органах.

Ухвалили 7 рішень щодо присвоєння поштових адрес земельній ділянці та об'єктам, що належать громадянам. Розглянули 5 питань щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 27.06.2018.