Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


27 листопада 2019 року під головуванням виконуючого обов’язки міського голови Володимира Яковіна відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 29 рішень.

Так обговорено питання про роботу відділу реєстрації міської ради в частині виконання делегованих повноважень та про роботу Центру надання адміністративних послуг Синельниківської міської ради за 9 місяців 2019 року, юридичного відділу міської ради в січні-вересні 2019 року.

Затверджено план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік та протокол засідання комісії з розгляду питань щодо забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа від 22.10.2019 № 2.

Погоджено зміни до Програми розвитку освіти у місті Синельникове на 2019-2023 роки, до штатних розписів установ відділу культури та туризму Синельниківської міської ради, до Положення про громадський бюджет (бюджет участі) м. Синельникове.

Прийнято низку рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей, щодо вирішення житлових питань громадян, присвоєння поштових адрес нежитловим будівлям, об’єкту нерухомого майна.

Затверджено Порядок видачі дублікатів свідоцтв про право власності на об’єкти нерухомого майна та план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради на І квартал 2020 року.


adm. - 27.11.2019.