Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


27 березня 2019 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 35 рішень щодо життєдіяльності синельниківської громади в цілому та окремих громадян.

Серед прийнятих рішень - погоджено зміни до Програми забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території міста Синельникове на період до 2021 року, до складу міської комісії з реструктуризації заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг.

Затверджено Положення про міську розрахунково-аналітичну групу, колективний договір Комунальної установи „Синельниківський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)”, комісію з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам та комісію з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради, Інвестиційну програму Синельниківського міського комунального підприємства «Водоканал» на 2019 рік; вартість ритуальних послуг, які передбачені необхідним мінімальним переліком окремих видів ритуальних послуг; коригування тарифів на послуги із вивезення твердих та великогабаритних побутових відходів.

Прийнято рішення про підсумки роботи житлово-комунального господарства міста та установ соціально-культурної сфери в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та заходи на 2019-2020 роки; про роботу управління житлово-комунального господарства та комунальної власності міської ради в 2018 році та стан реалізації програм у сфері житлово-комунального господарства; про закінчення опалювального сезону; про присвоєння поштових адрес земельним ділянкам та новоутвореним об'єктам нерухомого майна; про організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру в 2019 році.

Схвалено 9 рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей, про зняття з квартирного обліку громадянки, про направлення до суду подання про призначення громадянки опікуном.

Також обговорені питання про стан кадрової роботи, виконання Закону України «Про запобігання корупції» та Закону України «Про доступ до публічної інформації» у Синельниківській міській раді та її виконавчих органах за 2018 рік.


adm. - 27.03.2019.