Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


28 серпня 2019 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 40 рішень щодо життєдіяльності громади міста та окремих мешканців.

Члени виконкому погодили звіти про підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2019 рік та про виконання міського бюджету за І півріччя 2019 року, а також зміни до показників бюджету міста на 2019 рік та Програми розвитку місцевого самоврядування в м. Синельниковому на 2018-2023 роки; до штатних розписів та введення додаткових штатних одиниць загальноосвітніх навчальних закладів відділу освіти Синельниківської міської ради; розмір батьківської плати за навчання в школі культури і мистецтв на 2019-2020 навчальний рік.

Ухвалили рішення про упорядкування прибирання територій міста, збереження елементів благоустрою та зелених насаджень; початок опалювального сезону 2019-2020 років; підготовку та проведення приписки громадян 2003 року народження до призовної дільниці; про встановлення режиму роботи об’єкту торгівлі; про надання повноважень щодо складання протоколів про адміністративні правопорушення.

Затвердили склад громадської комісії з житлових питань та надання житлових приміщень та протокол спільного засідання адміністрації та первинної профспілкової організацій структурного підрозділу «Синельниківське локомотивне депо» регіональної філії «Придніпровська залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця» щодо зняття з квартирного обліку осіб.

Прийняли низку рішень щодо присвоєння поштових адрес об'єктам нерухомого майна, земельній ділянці, будівлі магазину та аптеки, гаражам.

Також обговорили питання про стан виконання заходів щодо здійснення внутрішнього контролю; про підсумки роботи зі зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Синельниківської міської ради в I півріччі 2019 року; про стан документообігу, виконавської дисципліни та заходи з організації контролю за виконанням документів у I півріччі 2019 року в міській раді та її структурних підрозділах; про підсумки роботи відділу освіти у 2018-2019 навчальному році та стан готовності закладів освіти до нового 2019-2020 навчального року; про стан реалізації інформаційної політики на території міста та роботу місцевих осередків політичних партій та громадських організацій.

Вирішили 8 питань щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.

Затвердили план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради на IV квартал 2019 року.


adm. - 28.08.2019.