Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


22 січня 2020 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято 20 рішень, що стосуються як життєдіяльності міста в цілому, так і окремих громадян.

Серед ухвалених рішень - затверджено перелік доріг, тротуарів та покрівель, ремонт яких передбачається виконати в 2020 році, та проектно-кошторисну документацію для проведення капітального ремонту та благоустрою території, прилеглої до міського Центру дитячої та юнацької творчості. Надано згоду комунальному некомерційному підприємству «Синельниківська центральна міська лікарня Синельниківської міської ради» на передачу в оренду нежитлових приміщень.

Також затверджено Положення про громадську раду при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради на 2019-2021 рр., об’єкти громадських робіт та перелік видів безоплатних суспільно-корисних робіт у 2020 році.

Обговорено питання про стан документообігу, виконавської дисципліни та заходи з організації контролю за виконанням документів у 2019 році у Синельниківській міській раді. Також підведені підсумки роботи відділу архітектури та містобудування міської ради у минулому році.

Прийнято ряд рішень щодо вирішення житлових питань громадян та низку рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 22.01.2020.