Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


26 лютого 2020 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради, на якому прийнято 71 рішення щодо забезпечення сталого розвитку міста та вирішення питань окремих громадян.

Члени виконкому ухвалили звіти про виконання заходів 21 міської цільової програми у 2019 році, спрямованих на розв'язання найактуальніших проблем розвитку міста, окремих галузей, реалізація яких здійснюється за рахунок коштів міського бюджету та інших джерел. Також затвердили зміни та доповнення до деяких із них.

Погодили звіт про виконання бюджету міста за 2019 рік та зміни до бюджету 2020 року.

Схвалили низку рішень про присвоєння поштових адрес гаражам та іншим об'єктам нерухомого майна, в тому числі новоутвореним.

Прийняли 15 рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.

Серед комунальних питань - затвердили проектно-кошторисну документацію на об’єкт «Капітальний ремонт мереж зовнішнього освітлення по вул. Робоча» та проектно-кошторисну документацію на капітальні ремонти м’якої покрівлі в житлових будинках; Синельниківському міському комунальному підприємству «Водоканал» - Інвестиційну програму.

Також затвердили протоколи спільних засідань адміністрації та первинних профспілкових організацій підприємств залізничного транспорту щодо зняття громадян з квартирної черги.

Ухвалили рішення про організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру в 2020 році та про заходи щодо поліпшення стану військового обліку і бронювання військовозобов’язаних і призовників на підприємствах, установах та організаціях міста; зміни до складу координаційної ради з надання матеріальної допомоги особам, які отримують допомогу відповідно до Програми соціального захисту окремих категорій громадян, та до комітету забезпечення доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури, що діє при виконавчому комітеті Синельниківської міської ради.

Заслухали питання про підсумки роботи зі зверненнями громадян у виконкомі міської ради за 2019 рік та затвердили план роботи виконавчого комітету на ІІ квартал 2020 року.


adm. - 26.02.2020.