Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


У міськвиконкомі під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, на якому прийнято 25 рішень.

Так затверджено мережу загальноосвітніх шкіл, навчально-виховного комплексу, дошкільних навчальних закладів міста та контингенту учнів і дітей дошкільного віку в них.

Погоджено:

зміни до Програми забезпечення громадського порядку та громадської безпеки на території міста Синельникове на період до 2022 року;

проект міської програми «Здоров’я населення м.Синельникового на 2020-2024 роки»;

зміни та доповнення до колективного договору Виробничого структурного підрозділу „Синельниківський колійний ремонтно-механічний завод” філії „Центр з ремонту та експлуатації колійних машин” Акціонерного товариства „Українська залізниця”;

проект комплексної програми захисту населення і територій м. Синельникового від надзвичайних ситуацій та забезпечення пожежної безпеки до 2024 року;

зміни до міської цільової соціальної програми розвитку цивільного захисту в м.Синельникове на 2011-2020 роки;

зміни до Програми енергозбереження для об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста Синельникового на 2019-2023 роки.

Прийнято низку рішень щодо присвоєння поштових адрес об'єктам нерухомого майна, земельній ділянці для будівництва індивідуального гаражу.

Затверджено протокол спільного засідання адміністрації та первинної профспілкової організації структурного підрозділу «Синельниківське локомотивне депо» регіональної філії «Придніпровська залізниця» акціонерного товариства «Українська залізниця» щодо постановки громадян на квартирну чергу.

Також серед прийнятих рішень - про направлення клопотання щодо присвоєння багатодітній матері почесного звання «Мати – героїня», про визначення Управління праці та соціального захисту населення міської ради реєструючим органом.

Ухвалено 7 рішень щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 23.10.2019.