Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


23 травня 2018 року під головуванням міського голови Дмитра Зражевського відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Під час засідання прийнято низку рішень, що стосуються життєдіяльності синельниківської громади в цілому та окремих її мешканців.

Так погоджено звіти про підсумки виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста на 2018 рік та про виконання міського бюджету за I квартал 2018 року.

Затверджено зміни до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік, план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради на III квартал 2018 року, Порядок ведення обліку дітей шкільного віку та учнів у м. Синельниковому та закріплення територій обслуговування за загальноосвітніми навчальними закладами міста, а також: доповнення до регламенту роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради, додатки до колективного договору Товариства з обмеженою відповідальністю „АТЛАНТІС”.

Також серед прийнятих рішень - рішення про використання води на полив, про поховання двох громадян, про постановку громадян на квартирну чергу.

Затверджено протоколи спільного засідання адміністрації та первинної профспілкової організації Синельниківського локомотивного депо та спільного засідання адміністрації, ради трудового колективу Дніпровського загону воєнізованої охорони регіональної філії «Придніпровська залізниця» щодо взяття на квартирний облік осіб, які потребують поліпшення житлових умов.

Прийнято 3 рішення щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.


adm. - 23.05.2018.