Logo

Telegram
Facebook

Відбулося засідання виконавчого комітету міської ради


У міськвиконкомі відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Засідання провів міський голова Дмитро Зражевський.

Члени виконкому обговорили та прийняли рішення з 19 питань. Так підведено підсумки роботи житлово-комунального господарства міста та установ соціально-культурної сфери в осінньо-зимовий період 2015-2016 років, затверджено заходи на 2016-2017 роки; визначено графік роботи зовнішнього освітлення міста Синельникове на 2016 рік. Затверджено проектно-кошторисну документацію робочого проекту “Капітальний ремонт (заміна вікон на металопластикові) будівлі загальноосвітньої школи № 5 в м. Синельникове по вул. Тельмана, 29-А». Погоджено зміни та доповнення до Програми соціального захисту окремих категорій громадян у м. Синельниковому на 2009-2020 р.

Також затверджено склад комісії по проведенню безоплатного капітального ремонту власних житлових будинків і квартир осіб, які мають право на таку пільгу, та склад комісії по реєстрації громадян, які мають право на встановлення індивідуального опалення за бюджетні кошти; склад робочої групи щодо забезпечення ефективного функціонування внутрішнього фінансового контролю, усунення порушень чинного законодавства та запобігання проявам корупції у сфері використання бюджетних коштів.

Зареєстровано колективні договори КП «Декоративні культури» та СМКП «ЖЕК-1». Прийнято рішення про постановку громадянина на квартирну чергу; про присвоєння поштових адрес; про поховання громадянина; про внесення на розгляд Синельниківської міської ради проекту рішення «Про найменування новоутвореної вулиці у місті Синельниковому»; про організацію громадських та інших робіт тимчасового характеру в 2016 році.

Прийнято 4 рішення щодо захисту прав малолітніх та неповнолітніх дітей.

Затверджено план роботи виконавчого комітету Синельниківської міської ради на ІІ квартал 2016 року та зміни до регламенту роботи виконкому.


adm. - 23.03.2016.